Pogoji uporabe

Pogoji registracije v portal Moj Telekom

TELEKOM, d. d., 1. 7. 2011


Pogoji uporabe

Portal Moj Telekom je v lasti družbe TELEKOM SLOVENIJE, d. d., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, ID za DDV: SI98511734, matična številka 5014018 (v nadaljevanju Telekom Slovenije) .

Pred prvo uporabo portala Moj Telekom se strinjate s Pogoji registracije v portal Moj Telekom in Splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Telekoma Slovenije, d. d., Pogoji servisnih strani SiOL , in Pogoji uporabe portala Moj Mobitel.. Če se s pogoji ne strinjate, uporabo strani odsvetujemo.

Telekom si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela portala in izbrisa kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Portal Moj Telekom združuje portale Moj Telekom, Servisne strani SiOL in Moj Mobitel, za katere še naprej veljajo pogoji uporabe Splošni pogoji uporabe spletnega mesta Telekoma Slovenije, d. d., Pogoji servisnih strani SiOL , in Pogoji uporabe portala Moj Mobitel.

Registracija in prijava v portal

Registracija in prijava v portal Moj Telekom potekata na naslovu http://moj.telekom.si , kjer najprej opravite postopek registracije. Pri prvi prijavi določite uporabniško ime (elektronski naslov) in izberete geslo . Na izbran elektronski naslov prejmete enkratno geslo, s katerim zaključite postopek registracije. Geslo lahko kadarkoli spremenite.

Po uspešni registraciji in prijavi v portal Moj Telekom nadaljujete z umestitvami portalov Moj Telekom, Servisnih strani Siol in portala Moj Mobitel v portal Moj Telekom. Umestitev portalov Moj Telekom, Servisnih strani Siol in portala Moj Mobitel v portal Moj Telekom poteka prek prijave v posamezni portal v skladu s pogoji uporabe posameznega portala. Po uspešni umestitvi posameznega portala v portal Moj Telekom za umeščeni portal velja uporabniško ime (elektronski naslov) in geslo, določeno ob registraciji v novi portal Moj Telekom in s tem za obstoječe uporabnike preneha veljati predhodno izbrano uporabniško ime in geslo.

V portal Moj Telekom je mogoče hkrati umestiti več portalov Moj Telekom, Servisnih strani Siol in portalov Moj Mobitel ter do njih ločeno dostopati z enim uporabniškim imenom in geslom, določenim ob registraciji v portal Moj Telekom.

Varovanje zasebnosti

Telekom Slovenije se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, pridobljene prek portala Moj Telekom, skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Če želite prekiniti uporabo portala Moj Telekom, lahko kadarkoli prenehate uporabljati storitve portala Moj Telekom.

Pridržki

Telekom Slovenije ne odgovarja za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, prav tako tudi ne za morebitno nedelovanje ponudnikov dostopa do interneta.

Telekom Slovenije lahko te pogoje uporabe portala Moj Telekom spremeni brez predhodnega obvestila.

S strinjanjem s pogoji ob prvi uporabi portala Moj Telekom uporabnik potrjuje, da se je seznanil s Pogoji uporabe skupne prijave v portal Moj Telekom in da prevzema vse pravice in odgovornosti, ki izhajajo iz teh pogojev.

Če uporabnik uporablja portal Moj Telekom tudi po obvestilu o spremembah teh pogojev, se šteje, da s spremembami teh pogojev soglaša.

Ljubljana, 1. 7. 2011
TELEKOM SLOVENIJE, d. d.